ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ Ι.ΖΑΡΟΛΙΑΓΚΗ 17-10-17

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΛΤΑ

                                                                                     ΑΘΗΝΑ 17/10/2017

ΕΔΡΑ: Κ.Δ.Α.- Λένορμαν & Κωνσταντινουπόλεως 177                                                                   τ.κ. 10100-Αθήνα

                                                                                               Αρ. Πρωτ: 8

Προς:

Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΛΤΑ

Κον Ιωάννη Ζαρολιάγκη

Κύριε Σύμβουλε,

Με έκδηλα συναισθήματα απορίας, οργής, και αγανάκτησης να μας διακατέχουν, θα θέλαμε το συντομότερο δυνατό συνάντηση μαζί σας, όπου μαζί με τον εκπρόσωπο της Π.Ο.Σ.Τ. να μας ενημερώσετε:

1ον Ποιος ο λόγος παραμονές του 34ου Συνεδρίου της Π.Ο.Σ.Τ. ζητάτε από έναν κλάδο να μεταβάλει το εργασιακό – οικογενειακό – και προσωπικό περιβάλλον του, διαταράσσοντας την εργασιακή ειρήνη, εις βάρος των μελών του, και με προεκτάσεις άγνωστες για το επίπεδο ασφαλείας του οργανισμού μας.

2ον Ζητάτε εσείς συγκεκριμένα, όλοι οι συνάδελφοι πιστοποιημένοι άοπλοι φύλακες να φρουρούν όλες τις εγκαταστάσεις εν αλλάξ ( ROTATION ).

3ον Κύριε Σύμβουλε, οι τακτικές αυτές άλλαξαν στην Υπηρεσία Ασφαλείας το 1980, όπου τους διάφορους δεκανείς, λοχίες, και (τα περίφημα γραφεία Α2 της Κ.Υ.), με αγώνες το Συνδικάτο τα κατάργησε.

Όλοι οι συνάδελφοι υπηρετούν με γνώμονα την οικογενειακή τους κατάσταση, την απόσταση που διαμένουν, και την εμπειρία τους στην αντίστοιχη εγκατάσταση, χωρίς κανένα παράπονο διαχρονικά.

Τα όποια λειτουργικά προβλήματα (αναρρωτικές άδειες, κανονικές άδειες κ.λ.π), καλύπτονται εκ των ενόντων χωρίς αντικατάσταση.

Κύριε Σύμβουλε, η παραπληροφόρηση και η ημιμάθεια είναι ότι χειρότερο για την επιχείρησή μας, ειδικά σε αυτή την περίοδο.

Γι’ αυτό σας καλούμε σε μία καλόπιστη συζήτηση έτσι ώστε να λυθεί ή όποια παρερμηνεία και να απομονωθούν οι (καλοθελητές) που οι προθέσεις τους σε εμάς είναι γνωστές, σε εσάς;

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχο rotation δεν υπάρχει σε κανένα άλλο κλάδο προσωπικού των ΕΛΤΑ (οδηγοί, διανομείς, κ.λ.π) ή μήπως κάνουμε λάθος;

Κοινοποίηση:

1. Γενικό Διευθυντή Υποστηρικτικών Λειτουργιών

Κον Ευάγγελο Τζίμο.

2. Διευθυντή Διοίκησης και Επικοινωνίας

Κον Γεώργιο Βλασσόπουλο

3. Υπηρεσία Ασφάλειας

4. Π.Ο.Σ.Τ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ                          ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ