Το ”ΟΧΙ” των Ελλήνων απέναντι στην Φασιστική  Ιταλία  δεν ήταν μια απλή άρνηση. Ήταν κάτι περισσότερο. Ήταν  η αντίσταση σε κάθε μορφή δυναστείας και στέρησης της ελευθερίας. Ήταν η ανύψωση του αναστήματος του έθνους μας, απέναντι σε κάθε εισβολέα που επιβουλεύεται την πατρίδα μας! ΄Ένα εθνικό ανάστημα τεράστιο. Ικανό να κάμψει κάθε εχθρό!

Δεν αντιταχθήκαμε μόνο απέναντι στον Φασισμό αλλά και απέναντι στους χειρότερους Ναζιστές, που ένιωσαν στο πετσί τους τι σημαίνει Ελληνική Αντίσταση ,αφού για μας ο πόλεμος δεν είχε τελειώσει με την εισβολή τους, αλλά συνεχιζόταν μέχρι την τελική τους Ήττα! Χύθηκε αίμα ..άδικα ,αλλά όχι άσκοπα! Δυστυχώς το δέντρο της ελευθερίας ποτίζεται μόνο με αίμα. Αίμα ηρώων. Και από δαύτους η πατρίδα μας ποτέ δεν στερήθηκε!

Ο πόλεμος που ξεκίνησε με το ”ΟΧΙ”  στον << ΆΞΟΝΑ>> ,έληξε με το ναι στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ

ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ -ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Σε αυτό πρέπει να αποσκοπεί κάθε μας ”ΟΧΙ”. Να μην είναι μια απλή αποδοκιμασία ,αλλά να συνοδεύεται και με επιδοκιμασία ενός καλύτερου αύριο και με αγώνες για αυτό!

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ !

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

Η επέτειος του  ΕΠΟΥΣ του 1940 έρχεται πάλι να μας θυμίσει την δύναμη του έθνους μας σε στιγμές ενότητας και ομοψυχίας. Ας μην το ξεχνάμε ποτέ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ